Tavasszal két újabb Dreamcast gyöngyszem, a Space Channel 5 és a Sega Bass Fishing is feldolgozásra kerül

2010. október 21.
1.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega úgy tűnik, hogy rendíthetetlen ólomkatona módjára határozta el magát azzal kapcsolatban, hogy a valamikori Dreamcast konzol gyöngyszemeit egy kis grafikai felturbózással újra közkinccsé tegye az Xbox Live, valamint a PlayStation Network kínálatában.
 

Ezt a határozott kijelentést annak köszönhetjük, hogy a Sonic Adventures-t és a Crazy Taxi-t követően a srácok újabb két videojátékkal kapcsolatban jelezték ez irányú szándékukat, jövő tavasszal ugyanis érkezik majd a Space Channel 5 és a Sega Bass Fishing is a fentebb megnevezett szolgáltatásokra.

Mindkét cím a Dreamcast kiválóságaiként volt számon tartva - bár lett volna azért jobb ötletünk is ezeknél -, és igaz ami igaz, nem túl öreg címek, feldolgozásuknak így is örülünk. A ritmusjátékok egyik ősatyja, avagy a Space Channel 5: Part Two például 2003-ban látta meg a napvilágot a Sega masinája mellett PlayStation 2-re is, míg a Sega Bass Fishing című horgászós őrület immáron a 11. évét tapossa, őt ugyanis 1999-ben dobták piacra az illetékesek. Pontos dátumunk és árcéduláink egyelőre nincsenek, de a Dreamcast fanatikusainak jelenleg talán elég lesz annyi, hogy jövő tavasszal két újabb felturbózott címet illeszthetnek a gyűjteménybe.
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

De valami komolyabb projektekbe nem tudnák fektetni az energiáikat?

válasz erre

Welar

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

Te jó ég már réginek nevezzük a 2003 programokat . Múlik rendesen az idő, de a Crazy Taxi nem volt rossz a maga idejében.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt