Tavasszal a PS Vita rendszert is meghódítja a Mortal Kombat

2012. január 16.
2.5841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mihelyst bontogatni kezdik első rügyeiket a fák, újult erővel veszi kezdetét az utolsó vérig tartó küzdelem, immáron a PlayStation Vitán.

A Warner Bros. Interactive Entertainment hivatalosan bejelentette, hogy remekbe szabott ütlegelős címe tavasszal a Sony - a médiában rendkívül hányattatott sorsú - handheldjére is rátelepszik, méghozzá kifejezetten a szóban forgó rendszerre átszabva.

Nem titok, hogy a Mortal Kombat 2011-ben az Év Verekedős Játéka plecsnivel a nyakában feszíthetett a ringben, s ilyen minőségében nem meglepő, ha adott esetben az olyan - alighanem nagy jövő előtt álló - eszközökön is meg szeretné vetni a lábát, mint a PS Vita. Nos, ami azt illeti, a Warner Bros.-nak és a fejlesztő NetherRealmnek ez feltett szándéka.

Ed Boon, a fejlesztővállalat kreatív igazgatója így fogalmazott:

A NetherRealm csapata elkötelezett, hogy a 2011-es Mortal Kombat sikere után egy ugyanolyan lenyűgöző élményű játékot készítsen PlayStation Vita-ra. A kifejezetten PlayStation Vita-ra tervezett eredeti tartalom és szolgáltatások a mobil platform legjobb verekedős játékát hozzák el a játékosok számára.


A bejelentés szerint az elkövetkező hónapokban arra is fény derül, milyen Vita-exkluzív játékelemmel lesz megfűszerezve a handheldes MK.

Tavasszal a PS Vita rendszert is meghódítja a Mortal Kombat - 2. kép

Persze a játék eredeti konzolos verziói sem kerültek parlagra: márciusban érkezik a minden földi és nem földi jóval megpakolt "Komplete Edition"!
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

heheröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Például...

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

azérmert lesz rá mk?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Jó lesz a Vita felhozatalamosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja