Tatsunoko Vs Capcom: Cross Generation of Heroes: Az ultra kombók kegyetlen világa

2008. november 06.
2.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sokan tartják abszurdnak a Midway húzását, mely szerint képregényhősöket mérkőztet meg a Mortal Kombat veteránjaival, a nyolcadik Halandók Tornáján.

Nem kevésbé volt meglepő húzás a Capcom-tól korábban, hogy szintén képregényfigurák ellen küldte ringbe a saját kreálmányait, a Marvel Vs Capcom sorozatban. Az újabb csépelde ezúttal sem kerül ki a meghökkentős skatulyából, a Street Fighter kemény magja, a japán Tatsunoko anime kreatúráival méri össze erejét.

A Tatsunoko Vs Capcom: Cross Generation Of Heroes a japán játéktermek mellett a Nintendo Wii tulajdonosait fogja megörvendeztetni a véget nem érő kombók látványos láncolataival. A játékmenet erősen a Marvel Vs Capcom anyagokban tapasztaltakra hajaz, megfejelve azt még hatalmasabb speciális mozdulatokkal és támadási kombinációkkal.

A Capcom oldalán ismét a Street Fighter veteránjai kapják a főszerepet, de melletük több, szintén a Capcom szellemi tőkéjét gyarapító karakter is fellelhető lesz, játszható formában. Japánban december 11.-én jelenik meg a kiváló cross generation fighter, a nyugati régiók továbbra sem érintettek. Az újabb kedvcsináló újabb szimpatizánsokat eredményezhet. Mi igényt tartanánk rá, nem vitás.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja