Táskába épített gépet jelentett be a CyberPowerPC

2014. június 12.
2.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A CyberPowerPC neve általában valamilyen izmosabb asztali összeállítás kapcsán szokott oldalunkon felbukkanni, legújabb bejelentésük azonban főként a számítógépüket hordozni kívánó játékosokat érintő.

Itt sokan gondolhatjátok, hogy egy bivalyerős laptopról van szó, azonban a vállalat próbált az asztali gépek vonalán maradni. Ha valamit el szeretnénk vinni egy másik helyre, akkor sokszor táskába rakjuk azt, gondolhatták a CyberPowerPC mérnökei, ezért az új FANG Battlebox egy táskába épített gamer PC lett.

A kissé vaskos notebookra hajazó kialakítás egyébként nem állítja választás elé a játékosokat, így olyan erős termékek kaphatnak helyet a táskában, mint például az AMD Radeon R9 295X2 vagy az nVIDIA GeForce GTX TITAN Z grafikus kártyák. A Mini-ITX méretű alaplapra AMD és Intel processzor is kerülhet, a memória terén pedig akár 16GB-ot is kérhetünk bele.

Táskába épített gépet jelentett be a CyberPowerPC - 2. kép

Érdekesség még a gyorsan kivehető merevlemez, így akár így is válthatunk a munka és a játékprofil között, illetve több ember is tudja ugyan azt a gépet teljesen egyedileg használni. Az alapmodell i3-as processzorral és HD4400-as grafikus kártyával 619 dollárba (140 000 Ft) kerül majd.
3 hozzászólás

Bvektor

7 éve, 5 napja

LANozni biztos jó, de én is tök jól tudom szállítani a gépem, nem kellenek ilyenek Meg amúgy jól látom, hogy 140et kérnek egy i3as integrált GPU-s modellért? Ez komoly?

válasz erre

totyak

7 éve, 6 napja

Nálam van a gépházon fül, tökéletesen tudom szállítani, nem kell bőrönd.

válasz erre

kpal

7 éve, 6 napja

utazashoz jol jönne

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja