Tartalmi bővítésekkel ellátott patch érkezett a Supreme Ruler: Cold War-hoz

2011. november 06.
2.3111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BattleGoat Studios és a Paradox Interactive közös közleményben tudatta a Supreme Ruler: Cold War rajongóival, hogy új javítás érkezett a játékhoz, amely amellett, hogy orvosol néhány hibát, egy rakás tartalmi bővítéssel is fel lett szerelve.

A legfontosabb ezek közül egyértelműen az új küldetés, amely a Shadow of the Bear nevet kapta és egyenesen az 1950-es évekbe repít vissza minket, méghozzá abba az időszakba, amikor az USA és a Szovjetunió nagyon közel állt egy atomháború kirobbanásához.

Ebben a helyzetben kell helyt állnunk úgy, hogy a történethez Kína is csatlakozik. Az új küldetés mellett természetesen további tartalmi bővítések is érkeztek a játékhoz, így nyolcvannál is több esemény, 65 aktuális vezetőről készült kép, néhány új egység, technológiai frissítés és egyéb apróságok. A nem látható újítások közül elsősorban a játék sebességének és a mesterséges intelligenciának a módosulásait emelték ki az illetékesek. Mindez tehát a legújabb patch hozadéka, amelyet már tölthetsz is a világhálóról.
Supreme Ruler: Cold War rajongóival, hogy új javítás érkezett a játékhoz, amely amellett, hogy orvosol néhány hibát, egy rakás tartalmi bővítéssel is fel lett szerelve.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 18 napja

én nem tudom leszedni

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 18 napja

köszi!

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
honnan lehet tölteni?
pl innen:

http://www.4players.de/4players.php/download_start/Downloads/Download/57047.html

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 18 napja

honnan lehet tölteni?

válasz erre
Supreme Ruler: Cold War
5.530 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja