Tartalmas június vár a Hitman 2 rajongókra

2019. június 02.
5.2401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán kevesen merték volna anno megtippelni, hogy a manapság annyi negatív példával bíró live service modell pont a Hitman 2 esetében fog jól elsülni, ám a fejlesztők töretlenül pakolják az alkotásba a friss kontentet.

A Legacy Pack tulajdonosai számára június 7-én élből két Elusive Target is visszaköszön, a The Guru és a The Congressman, akikkel majd a Sapienza pályán lehet összefutni, és tíz napig ott is lesznek. Sikeres levadászásukkal öltözékeket oldhatunk fel, így érdemes lesz megfontolni, hogyan közelítjük meg őket.

Június 13-án aztán egy vadonatúj Escalation Target is berobog O'Leary Conflagration néven, mely során egy konyhán kell majd akcióznunk. Június 20-án a shotgununk kerül a fókuszba egy másik Escalation Targetben, az Unpalatable Terminationben, június 25-én pedig az Expansion Pass részeként debütál végre a Bank térkép.

Ugyanezen a napon tovább két különleges megbízatás is tiszteletét teszi, míg végül június 27-én és 28-án még egy Escalation Targetet és Elusive Targetet kapunk.


3 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Lassan megéri megvenni!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez nincs elaprózva!

válasz erre

Vidoros

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mindig eszembe jut hogy majdnem nem is jelent meg ez a játék, most meg mennyire megy.

válasz erre
Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja