Társasjáték készül a Horizon Zero Dawn alapján

2018. augusztus 03.
1.1011
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gen Con 2018-on bejelentett Horizon Zero Dawn társasjáték nem csak tematikája miatt várós, hanem mert ugyanaz a Steamforged dolgozik rajta, akik anno összerittyentették a Dark Souls társasjátékot is.

A csapat elmondása alapján azóta ügyködnek a cuccon, amióta kijött maga a játék PlayStation 4-re, arról meg már nem is beszélve, hogy két éve tartják a munkakapcsolatot a Sony és a Guerilla Games párosával is. A társasjáték az alapanyag után jár két évvel, tehát kánon lesz a sztorit tekintve.

A készülő móka egyébként egy kooperatív élmény lesz, ahol közös vadászatokra indulunk, pontszerzés képében azonban lesz lehetőségünk versengésre is. Egy-egy mérkőzés körülbelül két órát fog igénybe venni, a kasztválasztást követően pedig fel kell tápolnunk magunkat a végső boss elleni megmérettetésre.

Az ambiciózus projekt az idei év során kerül ki Kickstarterre, lévén közösségi pénzből is kívánják finanszírozni a táblajátékot, továbbá a Steamforged csapata igyekszik majd a közösséggel tartani a kapcsolatot, hogy milyen elemeket szeretnének látni a játékban. Várós!
3 hozzászólás

Gólem

7 hónapja, 2 napja

Minek???

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 napja

Magyar verzió úgysem lesz, úgyhogy nálam ki is esik...

válasz erre

zender

7 hónapja, 3 napja

Az a baj ezekkel a társasjátékokkal hogy mind ugyanolyan.

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljaMarduk profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaReichert Viktor profilja