Tarol a játékpiacon a Heavy Rain

2010. április 09.
2.4271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Quantic Dream Studio lehangoló, sőt mondhatni depresszív atmoszférájú alkotása, a Heavy Rain, mely a produktum kiadásakor igencsak megosztotta a közvéleményt, felülmúlva minden előzetes piaci várakozást, az eladási statisztikák adatai alapján elérte az egymillió eladott példányszám fémjelezte "lélektani" határt, felborítva ezzel a "papírformát" - jelentette be büszkén a cég jelenlegi ügyvezető igazgatója: David Cage.

A bejelentés igencsak meglepő annak tudatában, hogy korábban a szoftver kiadása előtt, a Quantic Dream Studio piackutatási részlegének szakemberei előzetesen 200.000-300.000 közöttire becsülték a játékból értékesíthető példányok számát.

A cég vezetői, bár messzemenőkig elégedettek a produktum piaci teljesítményével, annak jelenlegi sikerét, népszerűségét alapul véve abban reménykednek, hogy az év végére elérhetik, sőt meghaladhatják 1.500.000-es álom határt.

David Cage és csapata sikeresen bebizonyították nemcsak önmaguk, hanem versenytársaik számára is, hogy ésszerű kockázatvállalás mellett, egy ilyen rendhagyó, kísérleti jellegű projekttel is komoly piaci sikert lehet elérni ha ráéreznek arra, hogy mi az plusz tartalom amivel képesek felkelteni korosztálytól függetlenül az emberek érdeklődését.


Tarol a játékpiacon a Heavy Rain - 2. kép

Heavy Rain, mely a produktum kiadásakor igencsak megosztotta a közvéleményt, felülmúlva minden előzetes piaci várakozást, az eladási statisztikák adatai alapján elérte az egymillió eladott példányszám fémjelezte "lélektani" határt, felborítva ezzel a "papírformát" - jelentette be büszkén a cég jelenlegi ügyvezető igazgatója: David Cage.

A bejelentés igencsak meglepő annak tudatában, hogy korábban a szoftver kiadása előtt, a Quantic Dream Studio piackutatási részlegének szakemberei előzetesen 200.000-300.000 közöttire becsülték a játékból értékesíthető példányok számát.'>
1 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 6 napja

A helyükben azért nem bíznék ennyire a plusz tartalom sikerében más alkotásoknál. Itt nagyot durrant, mert új. De minden újdonság csak egyszer újdonság...

válasz erre
Heavy Rain
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja