Tárhelybővítést kínál iPhone-hoz a SanDisk új tokja

2016. június 25.
4.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Apple által tervezett iPhone-t több szempontból is évek óta bírálják, az egyik ilyen pont pedig a belső tárhely bővítésének hiánya, mely sok vásárlót arra ösztönöz, hogy a jóval drágább modelleket vásárolja meg, hiszen a 16GB manapság már nem túl sok.

Idén a pletykák szerint eltörlik a 16GB-os változatot és 32-ről indulnak majd, de a jelenlegi generációnál még fennáll ez a dolog. Erre kínál megoldást a memóriakártyáiról és kiegészítőiről híres SanDisk, méghozzá egy beépített memóriával rendelkező iPhone tok személyében.

A SanDisk iXpand iPhone Case 32, 64 vagy akár 128GB extra tárhelyet kínál az iPhone 6 és 6S modellekhez. A megoldás egyébként a készülék Lightning csatlakozóját használja és az Apple megoldása miatt csak fájlokat, képeket, videókat és zenéket képes tárolni, applikációkat nem telepíthetünk rá. A 32GB-os modell 60 dollárba kerül, feljebb 100 és 130 dolláros árakkal találkozhatunk, ráadásul a gyártónak van egy kompatibilis külső akkumulátora is a tokhoz, mely megkétszerezni az iPhone üzemidejét.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 4 napja

Droidnál is ugyanez van, csak ott tehetsz bele móriakártyát, de appok nem mehetnek rá. Tiszta hülyeség. Amúgy ehhez a tokhoz nem kellene az alma engedélye? Vagy megadta?

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 4 napja

Szerintem elég rondára sikeredett...

válasz erre

1000feri

8 éve, 5 hónapja és 4 napja

Majd jönnek az utánzatok is...

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nálunk ez aranyáron lesz.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja