Tankcsaták a virtuális valóságban? Érkezik a World of Tanks VR!

2018. január 24.
1.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas újdonságról rántotta le a leplet a Wargaming csapata egy sajtóközleményben, amiből kiderült, hogy a stúdió nem véletlenül szövetkezett korábban a VRTech brigádjával, lévén az egyik legfontosabb tervük, hogy átültessék a virtuális valóságba a World of Tanks élményét.

A két vállalat ehhez Neurogaming név alatt egy közös játékszolgáltatót - ők nevezték így - állított fel moszkvai központtal, amelyben már most több mint 75 fejlesztő dolgozik azon, hogy megalkossák a tökéletes VR élményt, de később tovább bővülhet majd ez a létszám.

Ők lesznek azok, akik a jövőben elkészítik majd a World of Tanks VR-t, avagy a népszerű tankos MMO virtuális valóságba átültetett változatát, amiről egyelőre csak ennyi információt kaptunk, de kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak kihozni belőle a fejlesztők.

A Neurogaming egyébiránt a World of Tanks VR-on túl más VR élményeken is dolgozik, melyek minden eddiginél alaposabban szeretnék bevonni a játékiparba a virtuális valóságot, ezáltal az e-sportok közé is szeretnék bevinni például a technológiát, ami igencsak izgalmasan hangzik.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Főleg úgy is csak a tank belsejét látja majd mindenki, meg valami kis ablakon a tájat

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nagyon érdekesen hangzik.

válasz erre

Gólem

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Biztos nagy élmény lesz!

válasz erre

Dav111

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Kicsit elkéstek. A War Thunder ezer éve tudja a technológiát és még játékmenetben is sokkal jobb... Sajnos kevesebben játszanak vele, de ez a játékosok szegénységi bizonyítványa, hogy az arcade vackok jobban kellenek nekik...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

De durva lesz ez!!!!!

válasz erre
World of Tanks
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja