Támogatni fogja a Fortnite a mozgásérzékelőt Switch-en

2018. július 15.
1.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A legújabb Fortnite patch elhozza Nintendo Switch-re a régvárt mozgásérzékelés támogatást, ezzel új lehetőségeket adva a japán hibrid konzol tulajdonosainak a népszerű battle royale játék irányításához.
Advertisement

Hogy az új funkció mennyire lesz használható, azt egyelőre nem tudjuk egyelőre, annyi bizonyos, hogy a joycon rázogatásával valamiféle cselekvést tudunk majd előidézni. Persze az új patch ezen túlmenően is szállítja a tartalmat, bekerül egy sivatagi rész a már ismert pályára.

Ami még izgalmas lehet, az az első jármű érkezése a játékba, ami roppant kreatív módon egy négyszemélyes, többfunkciós golf autó lesz. Változások érik még a heti kihívások rendszerét is, tehát összességében egy tartalmas frissítésre kell számítani - alig várjuk, hogy kiderüljön, a joycon miféle őrült módokon lesz használható az Epices srácok játékában.
Fortnite patch elhozza Nintendo Switch-re a régvárt mozgásérzékelés támogatást, ezzel új lehetőségeket adva a japán hibrid konzol tulajdonosainak a népszerű battle royale játék irányításához.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja

Az igen, elején tuti nem jutnak majd sokáig a játékosok! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Na végre! Kevés játék használja ki, pedig ez az egyik nagy erőssége.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja