Talpraállt a Battlefield Heroes website

2011. június 27.
2.7221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Miután a LulzSec bagázs kellőképp ellenszenvessé varázsolta magát hackerdömping projectjével - mind az érintett vállalatok, mind a gamer-ek szemében -, a csákányozó banditák a tegnapi nap során bejelentették, véget vetnek támadássorozatuknak és minden további nélkül visszavonulnak...

Egyebet sem hagyva maguk mögött, mint romot és pusztulást. Persze, akadnak, akik frissen és üdén állnak talpra a vereséget követően, mint mondjuk a Battlefield Heroes. Éppen, ahogy a hősökhöz illik.

Immáron köztudott, hogy LulzSec-ék a tegnapi napon hivatalosan is felhagytak káoszt és zűrzavart okozó tevékenységeikkel: persze, óriási csinnadratta nélkül egy hacker sem távozhat. Félmilliónyi EA fiók adatait hintették szerte az free-to-play FPS vonzatában.

Személyes adat nem forgott veszélyben - állítja az Electronic Arts.

A Battlefield Heroes ismét elérhető, mindössze az alábbi üzenet utal a korábbi leállásra:

"A támadást miatti rövid leállást követően a Battlefield Heroes szolgáltatást visszaállítottuk. A nyomozás már folyik, mindamellett úgy tűnik, a korábbi Heroes béta verziójához tartozó felhasználónevek és titkosított jelszavak a támadás áldozatául estek."

"Legjobb tudomásunk szerint semmilyen személyes adat nem forgott veszélyben - sem emailek, sem felhasználói előzmények, sem pedig hitelkártya-számok vagy fizetési metódusok. Minden friss hír postolva lesz ezen a weblapon. Elnézést kérünk minden kellemetlenségért."
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Miért kell mindig mindent feltörni meg tönkre tenni..nem értem egyszerűen...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja