Tales Of Vesperia: Hozzánk csak 2009-ben érkezik

2008. június 10.
2.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A sikervárományos RPG trió harmadik darabja a Namco Bandai féle Tales Of...

sorozat újabb felvonása, a Vesperia, amely szintén a Microsoft masináját szemelte ki magának, ám ez esetben nem járunk olyan jól, mint a Square Enix-szel. A Namco Bandai még egy elavultnak és roppantul maradinak számító üzletpolitikát folytat, melynek kellemetlen mellékhatása a régóik közötti hatalmas időbeli eltérés. A japánok és az amerikaiak már idén kézhez vehetik az RPG remeket, mi csak majd valamikor 2009-ben kapjuk meg.

A Microsoft megerősítette, hogy Japánban és Amerikában hamarosan a polcokra kerül a Namco Bandai Tales Of... szériájának legújabb darabja, a Vesperia. A Nipponi RPG őrültek augusztus 7.-én söpörhetik kosárba, az amerikaiak szintén ebben a hónapban kapják kézhez a Tales Of Vesperia-t és mi majd csak valamikor jövőre kerülünk sorra, ami nem kicsit bosszantó. Ez egy bődületesen nagy megjelenésbeli eltérés, ilyet a mai trendek szerint nem nagyon lenne szabad megengedni. Tenni ellene nem tudunk, marad az amerikai import.

A japánok nem csak, hogy elsőként kapják kézhez, hanem még egy Xbox 360 Tales Of Vesperia Bundle-t is üdvözölhetnek. A csomag tartalma egy darab Premium Xbox 360-ban, egy Tales Of Vesperia kópiában és egy jelenleg ismeretlen bónusz tartalomban fog kimerülni. A Bundle árcímkéjén 37.800 Yen fog szerepelni, míg a játékot szólóban 7.800 Yen-ért fogják kínálgatni. Talán minimális mértékben képes lesz megfejelni az Xbox 360 siralmas japán forgalmát. Hamarosan kiderül, hogy mire lesz ez a csomag elég.

Korábbi kapcsolódó híreink:

Tales Of Vesperia: Galéria
Tales Of Vesperia: Érkezik PlayStation 3-ra?
1 hozzászólás

Alrian

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

nem is kár érte hogy késett egy kicsit röhögő smiley ismerem (sajnos)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja