Tales Of Vesperia: Galéria

2008. április 18.
1.9051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Minden valamirevaló konzolos RPG fan találkozhatott már a Namco Bandai Tales Of...

sorozatának valamely darabjával. Akár Nintendo-s, akár Sony zsebkonzolos, akár PlayStation 2 nyüstölő vagy, nem nagyon kerülhetted e nevét. Volt itt Tales Of Symphonia Game Cube-on és Tales Of Eternia PlayStation Portable-ön. Most pedig lesz egy újabb darabja a sorozatnak, a Tales Of Vesperia képében Xbox 360-on. A grafikai tuning erősen nyomot hagyott rajta.

Ezt a kijelentést már nyugtázhatjuk is, amint meglestük a legfrissebb képanyagokat róla. Egy kissé sterilnek tűnik még ebben a stádiumában az anyag, de bizonyára fog ez még szépülgetni. Szó se róla, a minőség most is szemmel látható, öröm a képekre pillantani. A Tales Of Vesperia marad a megszokott sztenderd RPG mederben. A külső természetesen felnő a mai konzolok tudásához az új grafikus engine-nek köszönhetően, de ne feledkezzünk meg Kosuke Fujishima (Ah! My Goddess, Sakura Taisen) nevéről sem, aki vállalta a karakter dizájner hálás szerepét.

A főcímdal is egy híresség keze nyomait viseli majd, hiszen Bonnie Pink a népszerű japán pop énekesnő fogja perezentálni. A hölgy még 1995-ben debütált és hamar a csúcson volt, persze szakmai értelemben véve és most ővé a nemes feladat, a nagy megtiszteltetés, hogy megénekelje a theme-et.

A játék egyelőre nem rendelkezik kőbe vésett megjelenési dátummal, de nagy valószínűséggel idén bepottyan az RPG imádók kielégülésére. Rátettük a mancsunkat a legújabb média anyagokra, hogy tetten érjük a remeknek ígérkező grafikai megvalósítást. Én nagyon kedvelem ezt a fajta megjelenítést, de persze ez ízlés dolga, van akinek nem jön be az efféle "cartoon" hatás. Én azt javaslom, nézzünk körbe, ha már így összejöttünk itt bent.


Tales Of Vesperia: Galéria - 2. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 3. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 4. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 5. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 6. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 7. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 8. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 9. kép


Tales Of Vesperia: Galéria - 10. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ps2-es korszak, teljesen korrekt game.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja