Tales of Monkey Island: Chapter 2 - Siege of Spinner Cay: Három friss látnivaló érkezett

2009. augusztus 17.
2.0071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legutóbbi információink szerint ugyan már ezen a héten, egészen pontosan csütörtökön megérkezik a Tales of Monkey Island: Chapter 2 - Siege of Spinner Cay nevű epizód, az illetékesek mégis csak most hoztak nyilvánosságra belőle néhány állóképet, hogy nagy vonalakban tudjuk, mit is fogunk viszontlátni a Monkey Island széria epizodikus feltámasztásának második felvonásában.

Nyilván az augusztus 20-án történő debütálás előtt még egy mozgóanyag is befut a programról, de ha addig képtelenek lennénk várni, most egy kis felüdülésben lehet részünk.

A Tales of Monkey Island második epizódja mindemellett azért lesz fontos, mert az első rész ugyan sokak szerint kiválóan sikerült, további jóslatokba talán senki sem mert bocsátkozni. A Telltale és a LucasArts persze kiváló játékfejlesztők, de a legelső Monkey Island játék már nem tegnap jelent meg, azóta pedig már elkophatott egy kicsit a fejlesztők leleményessége.

Ennek ellenkezőjét kissé bizonyította az első Tales of Monkey epizód, azonban a második már egy erősebb összképet fog felmutatni, aminek hála tényleg eldönthető lesz, hogy mennyire is fogjuk szeretni a feltámadt Monkey Island játékot. Augusztus 20-án kiderül, addig is lessétek meg a friss képeket!


Tales of Monkey Island: Chapter 2 - Siege of Spinner Cay: Három friss látnivaló érkezett - 2. kép


Tales of Monkey Island: Chapter 2 - Siege of Spinner Cay: Három friss látnivaló érkezett - 3. kép


Tales of Monkey Island: Chapter 2 - Siege of Spinner Cay: Három friss látnivaló érkezett - 4. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja