Tales of Monkey Island: Chapter 1: Demó érkezett

2009. július 08.
1.7261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Telltale Games és a LucasArts együttes erővel próbálkozik a Monkey Island széria feltámasztásán, amelynek első jele a Tales Of Monkey Island lesz, ezt pedig a The Secret Of Monkey Island Special Edition fogja követni, amely a valamikori kultikus kalandjáték felturbózott és felújított változata.

Most azonban maradjunk a jelennél, hiszen az öt részletre szabdalt Tales of Monkey Island első önálló fejezete megkapta kipróbálható verzióját, hogy mindenki meggyőződhessen arról a tényről, miszerint még mindig van potenciál a sorozatban.

A Launch of the Screaming Narwhal személyi számítógépekre megérkezett kipróbálható verziója mindössze 185 MB-ot foglal, tehát aki súlyos internetsebesség elvonásban szenved, az sem panaszkodhat. A demonstrációs anyag ajánlott a régi sulis kalandjátékosoknak, főleg azoknak, akik a klasszikus Monkey Island epizódokon nőttek fel, de ifjonc kalandorok is bátran kóstoljanak bele, hiszen az első kipróbálók többsége úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól sikerült darabbal állunk szemben.

Ha magad is szeretnél meggyőződni erről a tényről, akkor most itt a lehetőség, a linkre kattintva (amely a játék hivatalos honlapjára juttat) már töltheted is a Tales of Monkey Island első epizódjának a demóját.

Tales Of Monkey Island hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja