Tales of Arise TGS 2019 trailer

2019. szeptember 16.
5.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legújabb Tales-szerepjáték, avagy a Tales of Arise sem maradt friss kedvcsináló nélkül a legnagyobb japán videojátékos expón, ennek megfelelően egy rövidke, de annál tartalmasabb trailert kaptunk róla a Bandai Namco részéről.
Advertisement

Bár a felvétel alapján nem lettünk sokkal okosabbak, de a TGS 2019-en tartott előadáson kiderült néhány érdekesség a játékról, így például az, hogy Dahna és Rena planétáin játszódik majd, és fontos szerepet kap benne az asztrális energia, avagy a bolygó spirituális energiája, amit varázslásra is használhatnak majd a karakterek - Shionne például gyógyítani tud vele -, és amikor erre a mágiára támaszkodnak, mindenkinek kéken csillog tőle a szeme.

A Bandai Namco szerint a Tales of Arise alig 40 százalékban készült el, vagyis legkorábban 2020 magasságában számíthatunk érkezésére PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt, de ennél pontosabb részleteket még nem kaptunk róla ezzel kapcsolatban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tales of Arise sem maradt friss kedvcsináló nélkül a legnagyobb japán videojátékos expón, ennek megfelelően egy rövidke, de annál tartalmasabb trailert kaptunk róla a Bandai Namco részéről.'>
2 hozzászólás

Hentes

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Fú de tolnám most ezt a játékot! meglepett smiley Na, szedem is elő a Zeldát! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Elég jól néz ki! (y)

válasz erre
Tales of Arise
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2019
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja