Talán egy Suicide Squad-játék készülhet a Rocksteady falai között

2019. április 18.
4.6341
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas dolgokon munkálkodhat egy ideje a Rocksteady csapata, akik a Batman Arkham-sorozattal komoly hírnévre tettek szert, noha azt már határozottan kijelentették, hogy néhány szóbeszéddel ellentétben nem egy Superman-játékot adnak majd a rajongóknak.

Hogy akkor mégis mit? A legújabb pletykák alapján egy a Suicide Squad által ihletett videojátékot, mely a 4chan belsős információi szerint június 4-én, azaz egy héttel az E3 előtt mutatkozhat majd be, de premierjére legkorábban 2020 elején számíthatunk.

A szóbeszéd úgy tudja, hogy az egyelőre cím nélküli alkotásban Gotham vár ránk, mint játszható helyszín, de a későbbiekben Star City-t is hozzáadják majd az alkotáshoz, melyben a harc, a csapatmunka, a loot, az online multiplayer és a különféle helyszínek kapják majd a központi szerepet.
2 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Azért ez kicsit más lenne, mint az eddig megszokott Batman játékok. Itt jóval több karakter van, remélhetőleg mind irányítható lenne. Nagyon jól lehetne játszani egyes pályarészeken a karakterváltással, hogy bizonyos karakterek képességeit kelljen kiaknázni a továbbjutáshoz adott helyeken.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Én bírtam a filmet is, úgyhogy jöhet!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljatotyak profiljaStarjumper profilja