Találgatások kereszttüzében a Quantic Dream következő projektje

2011. március 22.
1.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Heavy Rain után mi sem természetesebb annál, minthogy a világ szeme a Quantic Dream srácain van, akik továbbra is rejtély, hogy min dolgozhatnak a háttérben.

Ami biztos, hogy ég a kezük alatt a munka, erről árulkodik többek között az is, hogy domain regisztrációra adta a fejét a cég, ami a legtöbb esetben mindig egy már előrehaladott állapotban lévő videojáték munkálatait jelenti. A két levédetett név a PlaySeries és a Fiv5 lett, amelyek közül az első teljesen szűz címnek tűnik, utóbbi azonban okot adott a találgatásra.

Egy elszabadult LinkedIn profilnak köszönhetően ugyanis kiderült, hogy a Quantic Dreams egyik friss munkatársa egy "Five" kódnéven készülő programon dolgozik, ami megegyezhet a domain névként beregisztrált "Fiv5"-tel. Eddig egyszerű az összefüggés, az viszont már komoly agytornát igényel, hogy ebből a névből arra következtessünk, hogy a korábban törölt Infraworld projektet élesztik fel a srácok, amely - és itt jön a bukfenc - a brigád ötödik projektje lett volna, illetve lenne (Omikron; Farenheit; Heavy Rain; Karma; Infraworld). Hogy mindebből mi az igazság? Reméljük hamarosan kiderül!
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nekem személy szerint a heavy rain nem tetszett,nem az én stílusom!

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Hackerek kereszttüzében a Google

Hackerek kereszttüzében a Google

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja