Take-Two üzleti jelentés: csúszik a Battleborn, jövőre jön a Mafia III

2015. november 06.
5.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb üzleti jelentését, amiből nem csak az derült ki, hogy a kiadó elképesztő növekedést tudott produkálni az utóbbi negyedében - 175 százalékos bevételemelkedésük volt -, hanem az is, hogy a jövőben sem kell unatkoznunk velük kapcsolatban.

Noha szomorú hír, hogy a Gearbox által fejlesztett Battleborn premierjét a Take-Two az eredeti tervekhez mérten mintegy három hónappal eltolta, így csak májusban érkezhet, ellenben jó hír, hogy a Mafia III még a 2016-os naptári évben, tehát jövőre biztosan megjelenhet.

A kiadóhoz kapcsolódó hírek még, hogy az NBA 2K16 a debütálás hetében 4 millió példányban kelt el, ha pedig már hiányolnánk néhány friss bejelentést, a Take-Two háza táján jelenleg is több bejelentetlen cím vár arra, hogy valakik felfedjék őket. Tűkön ülve várjuk, hogy mikről van szó!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nem hangzott rosszul, de annyira nem várom a Maffiát.
Csak az első résszel játszottam.

válasz erre

totyak

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Tartok tőle, hogy ez a Mafia már nem az a Mafia, amit megkedveltem. A második rész még úgy ahogy elment, de már az sem volt az igazi, ebben meg semm Mafia-sat nem látok. Annak a régi világnak azért volt egy nagyon kellemes hangulata. Milyen szépen meg lehetett volna csinálni új grafikával, új történettel ugyanazt a korszakot. Ráadásul nem is ugyanaz a banda készíti, aki az elsőt. Hozzáteszem, már a másodikat sem ők csinálták. Azért reménykedem.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Remélem sikerül igényesre csinálni az új Mafiát!

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Új Mafia-t várom, úgyhogy annak örülök, a másik csúszása meg nem zavar, mert nem igazán mozgat...

válasz erre

Tommy

2 éve, 9 hónapja és 3 napja

Jól hangzik! Új Mafia-t nagyon várom!

válasz erre
Mafia III
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljamarco profiljaHellblade profiljarDAVE profiljaszattila profiljaManiac profiljaturatur profilja5t3v3nk3 profilja