Szürreális kutyaopera tölthető le ingyen ezúttal

2019. március 03.
6.8761
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mivel tudjátok jól, hogy mindig előszeretettel adunk hírt nektek ingyen játékokról, így a mostani ajánlatot sem akartuk eltitkolni előletek, még akkor sem, ha egy kisebb darabról van szó, amit kevesen ismernek.

Az Oikospiel Book nevezetű indie műről van szó, ami a második születésnapját úgy ünnepli, hogy egész márciusban ingyen kínálják a fogyasztók számára. Egyébiránt egy iszonyatosan szürreális játékról van szó, ami egy csapat kutyát helyez középpontba, és a komplett alkotás szatirikus humorral közelíti meg a mai játékipari trendeket - a fejlesztők csak "kutyaoperaként" hivatkoznak rá.

Letölteni INNEN tudjátok az Oikospiel Bookot, a weboldal tetején találjátok ehhez a lehetőséget a Download Now gomb formájában, majd kattintsatok a "No thanks, just take me to the downloads"-ra - vagy akár itt adományozhattok a fejlesztőknek is, ha szeretnétek -, végezetül töltsd le Mac-re vagy PC-re, attól függően persze, hogy milyen platformon nyomnád.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Van játék ami még ingyen sem kéne. Ez ilyen.

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Érdekes game.

válasz erre

havrillal

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Itch.io? Az meg micsoda?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaiPet profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljaNight87 profiljabekdaniel profiljagery1113 profilja