Szuperül fogy a Super Mario Galaxy 2 a tengerentúlon

2010. június 25.
2.0451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre konkrét számadatokat oszthatunk meg veletek a Nintendo Wii egyik legjobb húzócímének, avagy a Super Mario Galaxy folytatásának fogyásával kapcsolatban, amelynek megjelenését óriási várakozás előzte meg.

Mivel itt az öreg kontinensen bőven júniusban jelent meg a program, ezért egyelőre csak a tengerentúli eladásokról tudunk nektek számokat mondani, de ezek is reprezentatív értékűek olyan téren, hogy tisztán megmutatják, a sorozat második darabja is egy sikeres videojátékként vonul be a történelemkönyvekbe.

Hogy miért mondjuk ezt? Csupán azért, mert csak Amerikában majdnem egy millió kópiát értékesítettek egyetlen hónap alatt a játékból. Hogy egészen pontosak legyünk, a Nintendo közleménye 900,000 eladott dobozkáról árulkodik, amely rendkívül szép eredménynek tekinthető. Ha ehhez hozzávesszük az európai fogyásokat, amelyek egyelőre még nem lettek számszerűsítve, közel két milliós összértékről beszélhetünk majd, bár ez egyelőre a jövő zenéje. A cég ugyanakkor elárulta, hogy nem csak a Galaxy 2, hanem a Wii Sports Resort is jól szerepelt, hiszen január és április között átlépte az egy milliós példányszámot, míg a New Super Mario Bros. Wii 2010 legsikeresebb címei közé tartozik. Hajrá Nintendo!
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Mario még mindig tarol, ennyi kiadott rész mellett is 2 milliós eladás világszerte az új részből, nem kicsit hihetetlen. Gratula mosolygó smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 7 napja

Fuu ez tényleg nagyszerű eredményröhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Super Mario Galaxy 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja