Szupergyors 1,2 GHz-es XyperX DDR2 memóriák

2006. december 10.
1.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A memóriák világában elismeréssel emlegetett Kingston új termékcsaládjával kitett magáért, eddig elképzelhetetlenül gyors memóriák előállítását kezdte meg sorozatgyártásban.

A vállalat vélhetően az AMD új processzorainak bejelentéséhez igazította saját bemutatóját, hiszen ezt a sebességet csak a legújabb konfigurációk képesek kihasználni. A memóriák sebességének fokozása állandó igény, ám általában tervezőasztalok és tesztpadok látogatói maradnak csupán az újdonságok. A Kingston azonban éppen azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy az új elképzeléseket valós sorozatgyártású termékekben jelenteti meg.

Az 1,15 GHz-es család a PC9200 nevet kapta, míg a még ennél is kicsit gyorsabb csúcsmodell, az 1,2 GHz-es család a PC9600 névre hallgat. Az újdonságok egyáltalán nem olcsók, 137 dollár (512 MB), 259 dollár (1 GB), 518 dollár (2 GB) áron szerezhetők be. Itt azonban nem az átlagfelhasználóknak szánt termékről van szó, és a különleges árhoz különleges termék is jár, a vállalat 24 órán át aktívan tesztel minden egyes kiszállításra előkészített terméket az abszolút minőség biztosítása érdekében, ezt pedig nem sok cég mondhatja el magáról.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hú azok a kezdeti árak meglepett smiley Még jó hogy mostanra nem több tízezret kell kifizetni egy 2 gigás modulért.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja