Szupergyors DDR4-es memóriákkal száll versenybe az ADATA is

2018. január 02.
1.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az ADATA bejelentette, hogy szeretnék egy új taggal bővíteni az XPG Z1 memóriacsaládot, ezáltal várhatóan a CES 2018-on láthatjuk majd első ízben azokat a 16GB-os DDR4-es modulokat, amelyek a GSkill és a Corsair termékeit szeretnék sarokba állítani.

Az ADATA által bemutatott új memóriacsalád ugyanis 4600 MHz-es órajellel hasít, éppen ezért már nem elég számára a szabvány 1,2V-os feszültség, hanem 1,5V-ra van szüksége, de hogy ezen felül miféle extrák várhatók hozzá - speciális hűtés, RGB világítás és a többi -, arról egyelőre nem közölt részleteket a gyártó.

Az új memóriacsalád egyébiránt várhatóan még az első negyedévben megjelenhet, ára pedig nem haladja meg a 600 dollárt - vagyis 150 ezer forint körül tetőzik majd -, azonban konkrétabb részleteket csak a CES-en hallhatunk róla.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 27 napja

Hogy mennyi?!?!
Azért a ló****nak is van vége! Ez kegyetlen sok érte.

válasz erre

totyak

6 éve, 10 hónapja

Nem szorosan a témához kapcsolódik, de pont ma olvastam, hogy Kína vizsgálódik a memóriapiacon, mert nekik is feltűnt, hogy valami érthetetlen módon egyre drágábbak a memóriák. Valószínűleg semmi nem lesz a dologból, de jó látni, hogy legalább foglalkoznak vele.

válasz erre

Direktor

6 éve, 10 hónapja

Jó nekem 30 ezerért a nem szupergyors is. röhögő smiley

válasz erre

zender

6 éve, 10 hónapja

16Gb 150 ezer forint? meglepett smiley Lemaradtam valamiről?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja