Szuper pontos egeret mutatott be a Thermaltake

2018. április 24.
3.9681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az ASUS-t leszámítva eddig egyetlen gyártó sem merte bevállalni egy gamereknek szánt egér kapcsán a 2000Hz-es kommunikációt, azonban a Thermaltake bejelentette az Iris Opticalt, melynek elsődleges érdekességét éppen ez adja.
 

A 2000Hz-es mintavételezési frekvenciának köszönhetően ugyanis az egér másodpercenként akár 2000 pozíciójelölést is képes továbbítani a gép felé, ami sokak szerint felesleges, mások szerint viszont igencsak lényeges apróság, noha leginkább csak a 120Hz-es monitorok esetében van valódi értelme.

Akárhogyan is, a Thermaltake Iris Optical egy PixArt PMW-3325-ös optikai szenzort kapott, ami maximálisan 5000DPI felbontásra képes maximum 20G-s gyorsulás mellett, ami mellé ergonomikus kialakítás, és öt profilban programozható, akár 20 millió kattintást is elviselő gombok társulnak.

A kérdéses rágcsáló természetesen RGB LED világítást is kapott, ami mellett egy 1,8 méteres USB kábelen keresztül tud csatlakozni a gépünkhöz. Ha megtetszett, a Thermaltake újdonsága 30 dollár körüli áron érkezik a boltokba a napokban.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

20G?!?!?!
Brutálisak, de én most jól vagyok a mostani olcsó egeremmel.

válasz erre

Eltohn

3 éve, 9 hónapja és 14 napja

20g gyorsulás berosálok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

aszkorbin profiljatotyak profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja