Születésnapi Good Old Games akció

2009. szeptember 03.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de a mai nappal már egy éves születésnapját tölti be a Good Old Games nevű kezdeményezés, amely tulajdonképpen egy olyan digitális disztribúció, ahonnan régi, mára már szinte beszerezhetetlen játékokat vásárolhatunk magunknak, nevetséges összegekért.

A GoG brigádja elsősorban ezzel, tehát az olcsó árral teszi vonzóvá az alkotásokat, de a másolásvédelem hiánya, valamint a Windows XP és Vista kompatibilitása is sokaknak kecsegtető lehetőség egy-egy régi nagy kedvenc beszerzésére.

A Good Old Games brigádja mindemellett szinte mindig ünnepel. Hétvégente állandóan, és több jeles esemény vagy ünnep alkalmából is szoktak akciót rendezni, a vicc pedig az lenne csak, ha éppen most, a saját születésnapjukon nem rendeznének valami hatalmas akciót. Igaz, nem olyan nagy durranás, mint amire vártunk, de a gog.com jelenleg is futó kedvezményének folyományaként "egyet fizet kettőt vihet" akcióban vehetünk részt.

Ennek hála a következő alkotásokból választhatunk, nem kevesebb, mint 6 dolláros áron:

- Fallout
- Fallout 2
- Fallout: Tactics
- Freespace (+ kiegészítő)
- Freespace 2
- Descent + Descent 2
- Descent 3 (+ kiegészítő)
- Eartworm Jim 1+2
- Sacrifice
- Giants: Citizen Kabuto
- Redneck Rampage Collection)
- MDK

Ha tehát a listából szeretnénk megvenni egy alkotást, akkor rögtön nézzünk mellé egy másikat is, mivel azt teljesen ingyen és bérmentve kapjuk meg, így ha már sikerült is dönteni a szép kis felhozatalból, vár rád a Good Old Games honlapja, majd a sok-sok játék.
1 hozzászólás

richie8

6 éve, 7 hónapja és 17 napja

6 dodó 2 játékért kihagyhatatlan ajánlat, boldog szülinapot GoG és nekünk is

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja