Sztrájkba kezdtek a League of Legends alkotói

2019. május 07.
3.0771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valami nagy gond van a League of Legends fejlesztőcsapataként megismert Riot Games háza táján, lévén a Kotaku jelentése szerint legalább 150 munkás kezdett el sztrájkolni azzal, hogy az épület elé vonulva felfüggesztették a munkát.

A történet hátterében egy tavalyi sztori áll, amikor a Kotaku fényt derített rá, hogy a vállalat törvénysértést követett el, amikor ugyanolyan munkakörben dolgozó személyek más összegű fizetést kaptak csak azért, mert más nemhez tartoztak.

Az ügyben öt dolgozó tett feljelentést, de a Riot Games peren kívül szeretett volna megegyezni, ami annyira feldühítette a többi munkatársat, hogy részben szolidaritásból beszüntették a munkát, de ez csak átmeneti állapot volt, egyfajta figyelmeztetés, hogy ha a vezetés folytatja az eddigieket, május 16-án minden eddiginél komolyabb lépéseket tesznek majd azért, hogy ellehetetlenítsék a vállalat jövőjét.
League of Legends fejlesztőcsapataként megismert Riot Games háza táján, lévén a Kotaku jelentése szerint legalább 150 munkás kezdett el sztrájkolni azzal, hogy az épület elé vonulva felfüggesztették a munkát.'>
3 hozzászólás

muki

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Komolyan nem értem, ezzel mi a baj. Annyit fizetnek, amennyit akarnak. Van különbség kvalitásban, tapasztalatban és ezernyi dologban.

válasz erre

totyak

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Senkit nem akarok védeni, de nálunk is van ilyen, sőt szerintem mindenhol. És nem csak nemek között. Én pl. dolgozom egy bizonyos munkakörben, másik kollégám ugyanabban a fizetési kategóriában van, mint én, ugyanúgy diplomás pozícióban és tudom, hogy többet keres, mint én. És akkor most mit tudok tenni? Semmit. Dolgozom és kész.

válasz erre

Gólem

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Hajrá nekik.

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja