Sztori trailert kapott a Sniper Elite 4

2016. december 06.
4.7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rebellion munkatársai bemutatták az első trailert a Sniper Elite 4 sztorijához kapcsolódóan, aminek köszönhetően egy kicsit többet is megtudhatunk az alkotás háttértörténetéről.

Habár túl sok érdekességre ne számítsatok, hiszen a játék ugyebár a második világháborúban játszódik, ami egy fix konfliktus, de a fejlesztők ennek ellenére is egy kis fiktív mellékszálat igyekeznek elmesélni nekünk Karl Fairburne irányításával, aki az olasz ellenállás oldalán veszi fel a harcot az országban uralkodó fasiszta diktatúrával szemben.

Ha egy kicsit többet is megtudnál a Sniper Elite 4 sztorijáról, az alábbiakban máris megteheted! A játék jövő februárban jelenik meg mifelénk, és ha már most előrendelnéd magadnak, a Play 24/7 kínálatából azonnal meg is teheted!

Nézd nagyban ezt a videót!



Sniper Elite 4 sztorijához kapcsolódóan, aminek köszönhetően egy kicsit többet is megtudhatunk az alkotás háttértörténetéről.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 9 napja

Sajnos nem sokat értettem a trailerből. Alapvetően úgy is az lesz a lényeg, hogy írtsuk az ellent, nem hiszem, hogy nagy mélységei lesznek a történetnek.

válasz erre

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 9 napja

Király lesz ez a játék, volt egy két videó ami nem tetszett róla de nagyrészt inkább pozitív. Mint ez is.

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 9 napja

Wow de király lett! mosolygó smiley

válasz erre
Sniper Elite 4
15.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja