Sztori trailert kapott a Far Cry 5, és lehullt a lepel az őrült Season Pass-ról is

2018. február 02.
1.2591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak aktív lett ma délután a Ubisoft csapata, akik bemutatták a Far Cry 5 legfrissebb kedvcsinálóját - ami egy vérbeli sztori trailer lett a sorban -, mellette pedig a szezonbérlettel érkező extrákról is lehullt a lepel.

Ebből kiderült, hogy aki befizet a Far Cry 5 Season Pass-ra, az a Far Cry 3 Classic Edition mellett legalább három őrült DLC csomagot kaphat, melyek közül a Hours of Darkness részeként egyenesen a vietnami háborúba utazhatunk, hogy ott vietkongokkal küzdjünk.

Bár halvány lila gőzünk sincs azzal kapcsolatban, hogy mindezt miként építi be a Far Cry 5 sztorijába a Ubisoft, ellenben ennél is betegebbnek ígérkezik a Dead Living Zombies DLC, melyben zombihordák ellen kell harcolnunk B-kategóriás zombis filmek jeleneteit átélve, a non plus ultra viszont a Lost on Mars DLC lesz.

Ez utóbbiban a játékosok állítólag elhagyhatják a Földet, hogy a vörös bolygóra látogatva marslakókkal hadakozzanak. Van baj!

5 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 5 napja

Elég őrült játék lesz, eddig bejön, amit láttam.

válasz erre

WillThaWheel

11 hónapja, 6 napja

Szektások hmm... Ezeket is öröm lesz levadászni..

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 6 napja

Brutál hangulatos!

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 6 napja

Nagyon adja. Nem vártam túlzottan ezt a játékot. Eddig.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 6 napja

Ez nagyon állat lesz!!!!

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaManiac profiljaManiac profiljarDAVE profiljamarco profiljaMonyo profiljaHellblade profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profilja