Sztori traileren a Psychonauts 2

2021. július 19.
27.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kötelező körök célegyenesébe került a Psychonauts 2, tekintve hogy már nagyon a kanyarban van a premier, ennek értelmében pedig érkeznek a végső előzetesek, hogy azok kedvét is meghozzák a játékhoz, akiket eddig talán nem feltétlenül mozgatott.

Ezúttal egy sztori trailer robogott be a Psychonauts 2-ből, amely természetesen arra helyezi a hangsúlyt, hogy a történet milyen jellegű elemekkel fog operálni. Nyilván nem lövik le a csavarokat, poénokat, szimplán kapunk egy kellő képet arról, hogy mire is számíthatunk majd.

Mielőtt rávetitek magatokat az alant megtekinthető előzetesre, nyugtázzátok magatokban, hogy a Psychonauts 2 megjelenését PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series S / X-re, valamint PS5-re várjuk, méghozzá augusztus 25-ére.

Nézd nagyban ezt a videót!



Psychonauts 2, tekintve hogy már nagyon a kanyarban van a premier, ennek értelmében pedig érkeznek a végső előzetesek, hogy azok kedvét is meghozzák a játékhoz, akiket eddig talán nem feltétlenül mozgatott.'>
2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát én nekem az első rész elég volt... Amúgy is már rég meg kellett volna jelennie, én ennyit nem várok rá, letettem róla.

válasz erre

Gólem

2 éve, 11 hónapja és 24 napja

Elég jó lesz.

válasz erre
Psychonauts 2
21.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja