Sztori előzetest kapott a Tales of Vesperia: Definitive Edition

2018. november 13.
5.2101
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Tales of Vesperia újrakevert változatát, mely szinte kötelező jelleggel a Definitive Edition alcímet kapta, nem túl sokat hallatott magáról az E3-as bejelentés óta, pedig a Bandai Namco játéka hamarosan megjelenik.

Persze annyira nincs vészesen közel a premier, lévén 2019. január 11-én rajtol PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-csen, viszont a vállalat úgy gondolta, itt lenne az ideje kicsit felkavarni az állóvizet, és egy sztori előzetest raktak ki a népszerű JRPG-hez.

Egyelőre még csak japán szinkronnal érhető el, azonban vélhetőleg a fanok már ennek is roppant mód örülni fognak, no meg persze órák kérdése, míg kap egy értékelhető feliratozást a trailer.

Az eredeti játék még anno 2008-ban jelent meg, akkor csak Xbox 360-on, majd később kapott egy PlayStation 3-as portot is, de az csak Japánban jelent meg, így most egy sokkal szélesebb közönséghez juthat el a Tales of Vesperia, mint anno.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Hentes

11 hónapja, 5 napja

Grafikát nem igazán sikerült azért felhúzni...

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 5 napja

Tök jó, mint egy rajzfilm!

válasz erre
Tales of Vesperia: Definitive Edition
12.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljatotyak profiljamarco profiljafdcgvhbdxfcgh n profiljaManiac profiljaNeurotic profilja