Sztori előzetest kapott a Starlink: Battle for Atlas

2018. szeptember 25.
4.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szépen lassan robog a Starlink: Battle for Atlas hype vonatja, amit ugyebár a Ubisoft vadonatúj címeként jegyzünk, most például egy olyan előzetest publikált a vállalat, mely a játék sztoriját hivatott felvezetni.

A stuffban az Equinox legénységéhez fogunk hozzácsapódni, és társainkkal vállvetve vesszük fel a harcot a főgonosz Drax, és az ő robothordája, a Forgotten Legion ellen, ezzel próbálva megmenteni az Atlas csillagrendszert.

A való életben kell majd elemenként összepakolnunk egy kis űrhajót, amit, ha a kontrollerünkre aggatunk, az azonnal megjelenik a játékban, és amint eszközölünk egy kis változtatást rajta, az rögvest meglátszik a képernyőnkön is. Továbbá szabadon választhatjuk ki a minket kísérő flottát, itt valóban minden azon fog múlni, hogy ki hogyan szeretné játszani a Starlink: Battle for Atlast, lehetőségek bőséges tárháza vár majd ránk!

Nézd nagyban ezt a videót!



Starlink: Battle for Atlas hype vonatja, amit ugyebár a Ubisoft vadonatúj címeként jegyzünk, most például egy olyan előzetest publikált a vállalat, mely a játék sztoriját hivatott felvezetni.'>
3 hozzászólás

VaPe

6 éve, 14 napja

Ez nagyon szép game!

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 14 napja

Ígéretes, nagyon bejön!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 14 napja

Woooooooow de rohadt jó! meglepett smiley

válasz erre
Starlink: Battle for Atlas
21.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja