Szokatlan Magicka 2 karaoke trailer

2014. szeptember 12.
1.4811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Ma új táncra perdülős előzetest jelentetett meg a Paradox Interactive a következő dinamikus varázslatokat használó, co-op akciójátékukhoz, a Magicka 2-höz.

Az új trailer friss szeleteket mutat be a nyilvánosságnak a Magicka 2-es játékmenetből, ugyanakkor bemutatja a játék köpenybe öltözött, rejtett tehetségű énekeseinek legelső musicaljét.

Ha esetleg valaki nem értené, mi ez a zenei őrület a Paradox Magicka 2-es varázslóinál, eláruljuk, hogy ez egy felhívás arra, hogy az ambiciózus és vakmerő játékosok létrehozzák a saját karaoke videójukat. A bűvös videoklip rendezői elérhetővé tették a Magicka 2 dalának instrumentális változatát, valamint a videón megjelenik a dalszöveg feliratozva is, így bárki könnyűszerrel létrehozhatja a saját verzióját. A nyerteseknek egy állítólagos szuper díjat ajánlanak fel, a további leírások pedig ezen az oldalon találhatók.

A Magicka 2-ben, a Paradox klasszikus akció játékában, visszatérnek a csuklyás harcosok új kalandokkal, képességekkel, és módokkal, amikkel véletlenül megsemmisítheted a barátaidat. Most először nemcsak PC-re, hanem PS4-re is érkezve, a Magicka 2 helyi multiplayer-t is fog tartalmazni, és még több csuklyát, amit berakhatunk egy alternatív dimenzió varázsszekrényébe. A Magicka 2 megjelenését 2015 elejére tervezik.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
5 hozzászólás

Ravor

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Sose tetszett a játék, ezután se fog, főleg nem ezután a trailer után

válasz erre

5t3v3nk3

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Trash.. de annyira hogy már jó...
Nagicka túúú

válasz erre

ENCELADUS

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nekem nem tetszik ez a játék

válasz erre

kpal

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

wow ,nem rossz

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ez a trailer nagyon gagyi

válasz erre
Magicka 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt