Szóbeszédek a The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn DLC tartalmáról

2012. december 03.
3.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda ugyan az első pletykák napvilágra kerülését követően előhozakodott a The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn formális bejelentésével, de tartalmáról pontos részleteket azóta sem szolgáltattak nekünk.

Ezt a néma csendet kívánta megtörni a Reddit, akik meg nem nevezett forrásaikra hivatkozva néhány meg nem erősített információt hoztak nyilvánosságra a bővítményről, így például azt, hogy a kampány végigjátszása nélkül nem válik elérhetővé a Dragonborn quest, ami egyébiránt éppen akkor veszi fel a történet fonalát, amikor a játékosokat megtámadják a Miraak fanatistái.

A megerősítetlen információkból kiderült még, hogy egyes tesztelők 30 órát is kihoztak a játékidőből, de általánosságban inkább a 10 órához közelít a valóságban ez a számadat.

Megtudtuk továbbá, hogy Raven Rock és Tel Mithryn városa mellett Skaal Village-ben is kalandozhatunk majd, ahol új ellenfelek mellett egy Lurker nevű, várhatóan főellenfélnek tekinthető szörny is vár majd ránk, természetesen az újabb sárkányok mellett.

A játékban szerepet kap továbbá a vérfarkasok klánja - Frostmoon Cragban -, valamint Hermaeus Mora is, mindemellett pedig egy halom új képesség és varázslat is elérhető lesz karakterünk számára.

Mindez természetesen egyelőre még pletyka, de mivel holnap várható a Dragonborn DLC Xbox 360-as premierje, ideje lenne már a Bethesdának hivatalosítania a fentieket.
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn formális bejelentésével, de tartalmáról pontos részleteket azóta sem szolgáltattak nekünk.'>
3 hozzászólás

mrxten

12 éve, 4 hónapja és 11 napja

64% -on áll az alapjáték magyarítása
nagyon jó tempóban fordítanak a fiúk, lányok a szöveg mennyiségéhez képest
én mindenképp megvárom a lokalizációt addig nem nyúlok hozzá mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 11 napja

***** kevés a plusz játékidő....wtf smiley

válasz erre

jezzahun

12 éve, 4 hónapja és 11 napja

még csak most lett meg az alapjáték,de ez is érdekelnemosolygó smiley

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja