Szinte teljesen biztosan a Gears of War 3 kerül bejelentésre a mai napon

2010. április 12.
2.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége rendkívül mozgalmas volt a Gears of War legújabb, harmadik részével kapcsolatban, amelyről Cliff Bleszinski már napok óta hiteget minket, ám a végleges leleplezés időpontja csak a mai nap esti óráiban esedékes.

Természetesen Cliff egyetlen szóval nem említette, hogy a népszerű sorozat legújabb epizódja kerül bemutatásra, azonban több olyan pletyka is felütötte a fejét a hétvége folyamán, amelyek alapján képtelenség másra következtetni. Kezdésnek rögtön itt van egy óriási baki...

...amit egy belsős Microsoft emberke követhetett el, lévén az Xbox 360 Dashboard-ra kikerült egy képecske, amit persze nagyon gyorsan el is tüntettek az illetékesek, de néhány szemfüles fanatikus megörökítette az utókornak, így még mi is bemutathatjuk nektek. A hír végén megtekinthető látnivalón tisztán látszik a Gears of War 3-at bejelentő ablakocska, illetve a felirat is, miszerint "az epikus történet 2010 áprilisában folytatódik".

Mindez természetesen még semmi, hiszen az Edge magazin online részlege, szintén a hétvége folyamán hivatalos, ám meg nem nevezett forrásokra hivatkozva napvilágra hozta az első információkat is a programról. Ezeket természetesen egyelőre pletykaként kezeljük, de olyan érdekességek találhatók közöttük, mint az új Locust ellenfél, a módosult fedezékrendszer, a páncélok és a fegyverek friss variánsai, illetve a naposabb pályák, amelyek között víz alatti darabokat is találhatunk majd. Hogy mindebből mennyi igaz, az remélhetőleg este kiderül, méghozzá Jimmy Fallon TV műsorában. Várjuk Bleszinski bejelentését!


Szinte teljesen biztosan a Gears of War 3 kerül bejelentésre a mai napon - 2. kép


Gears of War legújabb, harmadik részével kapcsolatban, amelyről Cliff Bleszinski már napok óta hiteget minket, ám a végleges leleplezés időpontja csak a mai nap esti óráiban esedékes.'>
nincs még hozzászólás

Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja