Színes és formás routerek érkeznek a D-Link műhelyéből

2014. május 15.
2.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A D-Link neve saját piacán, azaz a hálózati eszközöknél ugyanúgy cseng, mint például a Cooler Master neve a számítógépes hűtések piacán, így egy ilyen gyártótól elvárható, hogy kreatív és modern megoldásokkal álljon elő.

Ezt a D-Link mérnökei is jól tudják, hiszen egy ideje már nem csak a megszokott lapos és a környezetükbe beleszürkülő routerekkel kívánják növelni piaci részesedésüket, hanem innovatív és modern formavilágot képviselő termékekkel is. Ilyen vonal például az AC750, vagy másik nevén a DIR-818LW, mely akár élénk színekben is elérhető.

Az újdonságok formavilága leginkább az Apple Mac Pro gépére hajaz, a színek terén pedig a fekete és fehér mellett a kékeszöld és a piros szín áll a vásárlók rendelkezésére. Természetesen a specifikációt illetően is az elvárt D-Link minőséget érezhetjük, hiszen az USB csatlakozónak és a SharePort szolgáltatásnak hála, akár streamelésre is használhatjuk az eszközt. E mellett megemlítendő még a négy Gigabit port és a legmodernebb Wi-Fi szabványok támogatása is. A termék 80 dolláros (18 000Ft) áron debütál az Amazon oldalán, később pedig nem kizárt, hogy a hazai háztartásokban is találkozhatunk majd a különleges routerekkel.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ezek ocsmányak. A színnel nincs gond, de a forma az borzalom.

válasz erre

Milu86

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

A színes verziókat én fölöslegesnek találom, de az új és a megszokottól eltérő designok mindig tetszenek mint pl. az ASUS routerek. mosolygó smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

"formavilága leginkább az Apple Mac Pro gépére hajaz"
A D-Link is csinált egy okos kukát? röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 21 napja

Mint a Nokia szines lett a D-link mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja