Szimplán TrackMania címmel remake-et kap a TrackMania Nations

2020. február 29.
9.6001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft bejelentette, hogy a 2006-os TrackMania Nations kap egy remake-et, aminek nemes egyszerűséggel TrackMania lesz a címe, az alapja pedig egy live service, azaz szolgáltatásszerű modell lesz.
 

Lesz a játékban egy hivatalos kampány is, amit végigjátszhatunk, de természetesen nem maradnak el az olyan aspektusok, amiben mindig is brillírozott a széria, mint például a pályakészítési opció, mely esetében megannyi új építőelem is a kreatív elmék rendelkezésére áll.

Az alkotás május 5-én fog megjelenni PC-re, amiben egyébiránt lesznek napi pályaválogatások, napi és heti bajnokságok, szezonos rangsorolások, illetve évente kétszer elhozzák nekünk a nagyligát is, a Grand League-et és az Open Grand League-et. A közösségi eventeket és a profi bajnokságokat is a játékon belül fogják hirdetni.

Kiszivárgott egy trailer is egyébiránt, ami nem éppen a minőségével tűnik ki, de legalább nézhető:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 25 napja

A videó minőségétől eltekintve maga a játék is kicsit úgy néz ki, mint ha félkész lenne. Pedig gondolom ez lesz a végleges a videó végi dátumból ítélve.

válasz erre

Gólem

1 éve, 25 napja

Ez aztán a retro.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 26 napja

zender írta:
Mert ez aztán nagyon kell...
A Nations és a Nations Forever ingyen volt, így milliókhoz jutott el és szerették. Szóval egyetlen okot mondj, hogy miért nem kell...

válasz erre

zender

1 éve, 26 napja

Mert ez aztán nagyon kell...

válasz erre
TrackMania
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt