Szigorít az ajándék játékokkal az NVIDIA

2017. február 03.
4.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A PC-s hardverek piacán nem ritka a játékosokat megcélzó promóció, leginkább a grafikus kártyák és az alaplapok kapcsán figyelhetitek meg, hogy néha-néha bizony komoly címeket csomagolnak melléjük.

Az NVIDIA-nál ez már egy jól bevett szokás, sokszor adtak már éppen aktuális, igencsak drága PC-s játékot ajándékba, melyet többen inkább tovább értékesítettek. Ez szúrt szemet a gyártónak, a szigorítás pedig sokaknak nem fog tetszeni.

Eddig az volt a menet, hogy a kapott kupont az NVIDIA oldalán be lehetett váltani és kikérni a CD-kulcsot, amit bármikor tovább lehetett értékesíteni, hiszen az adott platformon kellett azt aktiválni. A változások után a GeForce Experience programon keresztül a saját felhasználói fiókunkkal kell majd aktiválni a játékot, ami még átjátszható lenne, azonban hardveres ellenőrzést is végez a program, vagyis megnézi, hogy az a kártya dolgozik e a gépben, amihez a játékot adták.
7 hozzászólás

William

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Nem értem ez miért zavarja a játékkészítőket, szerintem az Nvidia nem lopta előlük

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Én örülnék egy játéknak ha kapnék a videókártyám mellé.

válasz erre

Imperator

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Én annak is örültem volna, ha kaptam volna egyáltalán bármilyen játékot a kártyámhoz.

válasz erre

totyak

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Akik tucatjával szereznek innen-onnan ilyen kódokat és adják el azokat, azoknak ez elég szívás lesz. Őket kevésbé sajnálom. Inkább azokkal nagy kiszúrás ez, akik tényleg megveszik a kártyát, esetleg nem is érdekli a hozzá kapott játék és annak eladásával csökkentené kissé a kiadásokat, de ez az új intézkedés most kibabrál velük.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Végre. Van aki ebből hatalmas üzleteket csinált eddig. És most nem akarok itt NAGYON olcsó játékokat kínáló oldalakat belinkelgetni...

válasz erre

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Folyamatosan ellenőrzi? Ha csak aktiváláskor, akkor szimplán regisztrálsz egy felhasználót, amin beaktiválod a játékot és eladod felhasználóval együtt.

válasz erre

muki

3 éve, 9 hónapja és 18 napja

Nagyon helyes!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljatotyak profilja