Szezonokkal, Battle Pass-szel és rengeteg mással bővül a Minecraft: Dungeons

2021. október 17.
35.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hack and slash alapú Minecraft spin-off, a Minecraft: Dungeons még idén több új tartalmat kap, sőt mi több, még rengeteg újdonsággal fog bővülni a későbbiekben, ahogyan az kiderült az idei Minecon Live alatt.
Advertisement

Lesz egy nem fizetős, ingyenes Battle Pass, amely különböző játékbeli pénznemeket old fel, lehetővé téve, hogy különböző tárgyakat vegyél fel anélkül, hogy a prémium bérletre kellene költened. Ezenfelül az új Season Pass mellett a Mojang és a Double Eleven egy új Tower kihívást is bejelentett.

Ez egy új, ingyenesen játszható kihívási mód, amelyben 30 szint legyőzése lesz a feladatod, tele különböző NPC-kkel, bossokkal, mobokkal és egyebekkel. Kéthetente változik a Tower, és újabb és újabb kihívások válnak elérhetővé. Az első szezon, a The Cloudy Climb idén decemberben landol, és a Mojang azt ígérte, hogy a jövőben is rengeteg minden jön még a címhez.

Minecraft: Dungeons még idén több új tartalmat kap, sőt mi több, még rengeteg újdonsággal fog bővülni a későbbiekben, ahogyan az kiderült az idei Minecon Live alatt.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

Mordorer írta:
Hihetetlen hogy még mindig van aki játszik ezzel a fossal. röhögő smiley
Kisebb gyerekek imádják.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 7 hónapja és 15 napja

Hihetetlen hogy még mindig van aki játszik ezzel a fossal. röhögő smiley

válasz erre
Minecraft: Dungeons
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja