Szezonokkal, Battle Pass-szel és rengeteg mással bővül a Minecraft: Dungeons

2021. október 17.
35.4331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hack and slash alapú Minecraft spin-off, a Minecraft: Dungeons még idén több új tartalmat kap, sőt mi több, még rengeteg újdonsággal fog bővülni a későbbiekben, ahogyan az kiderült az idei Minecon Live alatt.

Lesz egy nem fizetős, ingyenes Battle Pass, amely különböző játékbeli pénznemeket old fel, lehetővé téve, hogy különböző tárgyakat vegyél fel anélkül, hogy a prémium bérletre kellene költened. Ezenfelül az új Season Pass mellett a Mojang és a Double Eleven egy új Tower kihívást is bejelentett.

Ez egy új, ingyenesen játszható kihívási mód, amelyben 30 szint legyőzése lesz a feladatod, tele különböző NPC-kkel, bossokkal, mobokkal és egyebekkel. Kéthetente változik a Tower, és újabb és újabb kihívások válnak elérhetővé. Az első szezon, a The Cloudy Climb idén decemberben landol, és a Mojang azt ígérte, hogy a jövőben is rengeteg minden jön még a címhez.

Minecraft: Dungeons még idén több új tartalmat kap, sőt mi több, még rengeteg újdonsággal fog bővülni a későbbiekben, ahogyan az kiderült az idei Minecon Live alatt.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Mordorer írta:
Hihetetlen hogy még mindig van aki játszik ezzel a fossal. röhögő smiley
Kisebb gyerekek imádják.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hihetetlen hogy még mindig van aki játszik ezzel a fossal. röhögő smiley

válasz erre
Minecraft: Dungeons
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja