Szezonbérlet nélkül, ingyenes pályákkal jön a Gears 5

2019. június 21.
6.3841
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Coalition kicsit ismertette a közösséggel, hogy miféle jövő vár a Gears 5-re a megjelenést követően, és bizony kiderült, hogy a kvázi tradíciónak számító szezonbérlet immáron kimarad.

Ez még nem minden, lévén a Gears of War 4-ben bevezetett Gear Packs rendszer (lényegében fizetős loot box szisztéma a horda módhoz) is kimarad. Minden térkép, ami debütál a megjelenés után, teljesen ingyen lesz beszerezhető, valamint semmiféle pénzes random dobozka nem lesz a Gears 5-ben, ergo ha mikrotranzakcióra kerül sor, akkor pontosan tudni fogjuk, miért fizetünk a valós pénzünkkel.

Egy Battle Pass-szerű idea is implementálva lesz, a Tour of Duty, aminek keretében kihívások várnak ránk napi szinten, így kozmetikai holmik és karakterkinézetek sokasága vár feloldásra. Említést érdemel még, hogy bár fizetős loot boxok nem lesznek, ellenben játékpénzes dobozok akadnak majd, amik az Overwatch-hoz hasonlóan fognak működni, azaz ahogyan pörgetjük a Gears 5-öt, úgy kapunk egyre többet és többet - ezek a Supply Drop nevet kapták.

A fizetős valuta, amiért a mikrotranzakciókat válthatjuk ki, Iron névre fog hallgatni, illetve lesznek időleges XP-növelők is - többjátékos módhoz dupla szorzó, kétszeres karakter XP, dupla Supply Drop adagok, stb. Ezekre valódi fizetőeszközzel csaphatunk le.
4 hozzászólás

Direktor

10 hónapja, 1 hete

Gondolom sokkal több aprópénzt behúznak így majd.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ha lesz PC-re, így még érdekes is lehet.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Azért ez nem hangzik olyan rosszul...

válasz erre

Eltohn

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Valamivel el kell adni a játékot. Máshogy nem fogyna.

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaImperator profiljagery1113 profiljamarco profilja5t3v3nk3 profilja