Szezonbérlet nélkül, ingyenes pályákkal jön a Gears 5

2019. június 21.
6.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Coalition kicsit ismertette a közösséggel, hogy miféle jövő vár a Gears 5-re a megjelenést követően, és bizony kiderült, hogy a kvázi tradíciónak számító szezonbérlet immáron kimarad.

Ez még nem minden, lévén a Gears of War 4-ben bevezetett Gear Packs rendszer (lényegében fizetős loot box szisztéma a horda módhoz) is kimarad. Minden térkép, ami debütál a megjelenés után, teljesen ingyen lesz beszerezhető, valamint semmiféle pénzes random dobozka nem lesz a Gears 5-ben, ergo ha mikrotranzakcióra kerül sor, akkor pontosan tudni fogjuk, miért fizetünk a valós pénzünkkel.

Egy Battle Pass-szerű idea is implementálva lesz, a Tour of Duty, aminek keretében kihívások várnak ránk napi szinten, így kozmetikai holmik és karakterkinézetek sokasága vár feloldásra. Említést érdemel még, hogy bár fizetős loot boxok nem lesznek, ellenben játékpénzes dobozok akadnak majd, amik az Overwatch-hoz hasonlóan fognak működni, azaz ahogyan pörgetjük a Gears 5-öt, úgy kapunk egyre többet és többet - ezek a Supply Drop nevet kapták.

A fizetős valuta, amiért a mikrotranzakciókat válthatjuk ki, Iron névre fog hallgatni, illetve lesznek időleges XP-növelők is - többjátékos módhoz dupla szorzó, kétszeres karakter XP, dupla Supply Drop adagok, stb. Ezekre valódi fizetőeszközzel csaphatunk le.
Gears 5-re a megjelenést követően, és bizony kiderült, hogy a kvázi tradíciónak számító szezonbérlet immáron kimarad.'>
4 hozzászólás

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 27 napja

Gondolom sokkal több aprópénzt behúznak így majd.

válasz erre

Gólem

5 éve, 3 hónapja

Ha lesz PC-re, így még érdekes is lehet.

válasz erre

Tommy

5 éve, 3 hónapja

Azért ez nem hangzik olyan rosszul...

válasz erre

Eltohn

5 éve, 3 hónapja

Valamivel el kell adni a játékot. Máshogy nem fogyna. röhögő smiley

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja