Szexi ruhák járnak Lollipop Chainsaw előrendelésünk mellé

2012. február 06.
3.3391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros.

végre bejelentette, hogy globális előrendelői akciót hirdet a Lollipop Chainsaw című videojátékhoz, amelynek szexi főhőse, Juliet már korábban felkeltette a játékosok érdeklődését. Ha te magad is belezúgtál kicsit az aranyosságot és a bájosságot a bujasággal ötvöző szőke ciklonba, akkor érdemes lesz figyelned az előrendelési akciókat, lévén különféle exkluzív ruhákhoz juttathatjuk főhősnőnket egy egyszerű előrendelésért cserébe.

Hogy milyen külsőt varázsolhatunk Julietre, az nagyban függ attól, hogy melyik boltból fogjuk előrendelni a terméket, lévén bár globálisan egységes lesz, hogy ruhák járnak cserébe az előzetes vásárlásért, az viszont, hogy milyenek, több esetben boltfüggők lesznek.

Így tehát, míg az Amazonból szexi Rockabilly jelmezbe bújtathatjuk hölgyikénket, addig a Best Buy-os előrendeléssel együtt fekete latex gót ruhába öltöztethetjük Julietet (képünkön).

Az ugyanis azért nem teljesen mindegy, hogy miféle ruciban is írtjuk az élőhalott zombikat, nemde? Megjelenés valamikor az idén, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
3 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

mármint mi kapunk sexy ruhát vagy a karaktert lehet jobbnál jobban feszülős cicanaciba öltöztetni? esetleg dekoltázs-t nem nagyon takaró felsőket..
remélhetőleg a karakter mert rajtam eléggé bugyután néznének kimosolygó smiley
vagy bárkin..

válasz erre

Shade

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Sok lesz az előrendelő, már látom...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ez mekkora ötlet!röhögő smiley

válasz erre
Lollipop Chainsaw
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja