Szexi fehér színben is jön a GeForce GTX 1070 Ti

2017. november 01.
4.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A KFA2 bejelentette, hogy nemcsak szeretnék saját nevük alatt elhozni Európába a GeForce GTX 1070 Ti-t, hanem mindezt egy egyedi fehér színnel is meg akarják fejelni, amivel egy igencsak szexi GPU-t sikerült megálmodniuk.

A KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR White névre keresztelt kártya konkrétan a megjelenésen felül semmi extrát nem kínál, de a szinte teljes egészében fehér színű GPU már ezzel is felhívja magára a figyelmet, sőt mi több, az RGB LED-es világítás még tovább képes fokozni ezt a látványt.

A KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR White egyébiránt teljesen megegyezik a referenciaértékekkel, vagyis 1607 MHz-es alap- és 1683 MHz-es boostolt órajelen ketyeg, méghozzá a memóriák 8 GHz-es effektív órajele mellett, egyedi hűtőegységgel, ami két 100 milliméteres ventilátorból tevődik össze.

A DisplayPort 1.4-es, HDMI és DVI-D kimenettel is rendelkező kártya 479 euróra lett beárazva, vagyis közel 150 ezer forintot kell félretennünk, ha szeretnénk a gépünkben tudni őt.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Azt meg kell hagyni hogy a fehér cucc RGB világítással tényleg dög, de én akkor is beérem a már rusnya fekete verzióval is. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nem tudtátok, hogy idén a fehér az új fekete? röhögő smiley Nagyon jól néz ki, a fekete hardverek már túl hétköznapi.

válasz erre

1000feri

6 éve, 11 hónapja és 15 napja

Mitől sexy egy GPU???? Amúgy....a fehér sexibb mint a fekete?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja