Széteső építményekkel érkezik a Fortnite: Chapter 2 második szezonja!

2020. január 24.
6.9821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyszer már kapott egy jókora halasztást a Fortnite: Chapter 2 második szezonjának rajtja, azonban megint csúsztatják a következő évad premierjét, igaz, ezúttal nem akkora mennyiségben, hogy komolyabban felkavarja az állóvizet a halasztás.

Múltkor még arról szólt a fáma, amikor decemberről mozdították át a szezonkezdést, hogy majd kora februárban jön a második évad, ennek ellenére most bejelentették hivatalosan is, hogy február hatodikáról áttették az időpontot február 20-ára.

Vár ránk majd egy két hetes event, viszont ami még izgalmasabb, hogy február elején áttér a játék az Unreal Engine Chaos fizikai motorra, aminek a lényege, hogy az építmények nemcsak kámforra válnak, ha szétlövik őket, hanem konkrétan darabokra esik, ezzel is egy új játékelemet beemelve.
3 hozzászólás

rDAVE

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Patrik94 írta:
Komolyan, ehhez Unreal motor kellett?
Ömmm, az Unreal Engine az Epic tulajdona és eddig is ez hajtotta a Fortnite-ot. A chaos meg egy új fizikai motor az UE-ben, amit a Fortnite most megkap, valószínűleg elsőként. Ráadásul ott eléggé szét lehet zúzni mindent, van helye a rombolhatóságra hangolt fizikai motornak.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Micsoda fejlesztés baszki!

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Komolyan, ehhez Unreal motor kellett?

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljadarkomen profilja