Széteső építményekkel érkezik a Fortnite: Chapter 2 második szezonja!

2020. január 24.
7.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyszer már kapott egy jókora halasztást a Fortnite: Chapter 2 második szezonjának rajtja, azonban megint csúsztatják a következő évad premierjét, igaz, ezúttal nem akkora mennyiségben, hogy komolyabban felkavarja az állóvizet a halasztás.
Advertisement

Múltkor még arról szólt a fáma, amikor decemberről mozdították át a szezonkezdést, hogy majd kora februárban jön a második évad, ennek ellenére most bejelentették hivatalosan is, hogy február hatodikáról áttették az időpontot február 20-ára.

Vár ránk majd egy két hetes event, viszont ami még izgalmasabb, hogy február elején áttér a játék az Unreal Engine Chaos fizikai motorra, aminek a lényege, hogy az építmények nemcsak kámforra válnak, ha szétlövik őket, hanem konkrétan darabokra esik, ezzel is egy új játékelemet beemelve.
Fortnite: Chapter 2 második szezonjának rajtja, azonban megint csúsztatják a következő évad premierjét, igaz, ezúttal nem akkora mennyiségben, hogy komolyabban felkavarja az állóvizet a halasztás.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 6 hónapja és 3 napja

Patrik94 írta:
Komolyan, ehhez Unreal motor kellett? röhögő smiley
Ömmm, az Unreal Engine az Epic tulajdona és eddig is ez hajtotta a Fortnite-ot. A chaos meg egy új fizikai motor az UE-ben, amit a Fortnite most megkap, valószínűleg elsőként. Ráadásul ott eléggé szét lehet zúzni mindent, van helye a rombolhatóságra hangolt fizikai motornak.

válasz erre

VaPe

4 éve, 6 hónapja és 3 napja

Micsoda fejlesztés baszki! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 6 hónapja és 3 napja

Komolyan, ehhez Unreal motor kellett? röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja