Szerinted melyik Steames játék hozta idén a legtöbb bevételt?

2018. december 28.
2.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lassacskán búcsút intünk a 2018-as évnek, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, minden területen érkeznek az évösszegzők, ennek értelmében a Valve is előhozakodott az idei Steames statisztikákkal.

Egészen konkrétan több toplistát leshetünk meg a Steam felületén, többek között a legtöbb bevételt generáló produktumok is kaptak egy pofás kis top 100-as felsorolást, melyből kiderül, hogy a GTA V, a CS:GO és a PUBG idén is nagyot ment, de van itt nekünk Monster Hunter World, Rocket League, Dota 2, Far Cry 5, Warframe, de még a Civilization VI is felkerült a listára, míg mondjuk a The Witcher 3 már lecsúszott a top 10-ről.

A legjobb új megjelenéseket is pontokba szedték hónapos bontásban, itt olyan címeket találunk, mint a Celeste, a Dragon Ball FighterZ és a Metal Gear Survive, utóbbi első körben meglepő lehetne, ellenben ne feledjük, hogy hónapos bontásban azért annyira nem nehéz egy Metal Gear-játéknak nagy bevételt összehoznia.

A legtöbb egyidejű felhasználók szempontjából is rangsorolták az idei felhozatalt, a csúcstartók között természetesen ott figyel ismételten a PUBG, a Rainbow Six Siege, a GTA V, a Warframe, a Monster Hunter World, de ami igazán érdekes, hogy a Path of Exile és a Realm Royale is volt, hogy átlépte a bűvös 100 ezres határt.

Early access szoftverek terén is voltak ám idén meglepetések, természetesen a legjobbak között ott van a Dead Cells, a Rust és a Subnautica, no meg azért csak ráfért még a listára a Conan Exiles és a The Forest is.

Amennyiben szeretnéd te magad böngészgetni ezeket a listákat, kattints ERRE az oldalra!
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Azta!
Elég vegyes szórás meg kell hagyni.

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Tök fura eredmény!

válasz erre

Tommy

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Witcher 3 dobozosan fogyott jobban biztos!

válasz erre

Direktor

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Annyira durva hogy a GTAV még mindig ennyire megy!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljasmadi1968 profiljaSándorkolbász profilja