Szerinted melyek voltak Amerikában a legkelendőbb játékok PS Vitára?

2018. november 05.
4.6421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb érdekes listát mutatott be az NPD vezéreként ismert Mat Piscatella, aki úgy gondolta, hogy bár az utóbbi évek egyik legnagyobb kézi konzolos bukása volt, a rajongókat talán mégis érdekelheti, hogy melyek voltak a legnépszerűbb játékok PS Vitára az USA területén.

Az NPD Group első embere egy tízes listát gyűjtött össze, melyen nem túl meglepő módon rengeteg exkluzív címet találunk, hiszen volt azért pár nagyon szuper specifikus játék a platformra a kezdetekben, csak sajnálatos módon kifulladt a lendület.

Pedig a mai napig nagyon szívesen emlékszünk vissza olyan címekre a platformon, mint az Uncharted: Golden Abyss, a Call of Duty: Black Ops Declassified vagy a Killzone Mercenary, de inkább mutatjuk, melyik volt a tíz legkeresettebb alkotás a dollárban mért eladások tekintetében.

Uncharted: Golden Abyss
Call of Duty: Black Ops Declassified
Assassin?s Creed III: Liberation
Mortal Kombat 2011
Little Big Planet
Need For Speed: Most Wanted 2012
Killzone: Mercenary
Persona 4 Golden (Digital Sales not included)
Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
Unit 13
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 11 hónapja és 2 napja

Mai napig használom!
Mostanában főleg Remote Play miatt és olyan szörnyű hogy pl. a Super Bomberman R annyira jól feküdne a kis gépen, hogy öröm lenne játszani menet közben is offline!
Szóval én sajnálom, hogy nem törődtek vele többet. Sok olyan játék jó lenne rá amit már csak PS4-en tudok játszani (Overcooked, Speedrunner, visszafogottabb grafikával még a Rocket League is simán menne rajta).

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 3 napja

PSVita!

válasz erre

totyak

5 éve, 11 hónapja és 3 napja

Csak értelmes játékok kellettek volna, semmi több. Valahogy sem a fejlesztők, sem a Sony oldaláról nem volt nagy a támogatás. Tény, hogy nem acélos a hardver, de azért néhány jó játék csak érkezett. 1-2 húzócím kellett volna időnként és sokáig életben marad a konzol.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 11 hónapja és 3 napja

Nincs Gravity Rush?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja