Szerinted lesz idén PES 2017? Segítünk: lesz!

2016. május 25.
2.4981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Majdnem a székről is leestünk (nem), annyira meglepődtünk a Konami legfrissebb bejelentésén, miszerint akár hiszitek, akár nem, de idén is készítenek nekünk egy Pro Evolution Soccer-játékot.

Sőt mi több, a kiadó még ezt is képes volt fokozni, hiszen már mi sem hisszük el, de a játék a PES 2017 címre hallgat majd, és nem nyáron, nem jövőre, nem tegnap és nem is holnap, hanem ősszel érkezik, csak hogy véletlenül se legyen semmi meglepetés a dologban.

Szerinted lesz idén PES 2017? Segítünk: lesz! - 2. kép

A PES 2017 a grafika terén nyújtja majd a legtöbb újdonságot, a FOX Engine révén ugyanis újfent csoda csinos látványvilág vár ránk a meccsek során, de lesz rengeteg újdonság is a játékmenet terén. A realizmus jegyében ott lesz például a Real Touch, ami a labda fizikára, a játékosok közötti érintkezésre, de többek között az irányításra és a passzokra is rányomja majd a bélyegét.

Szerinted lesz idén PES 2017? Segítünk: lesz! - 3. kép

Szintén utóbbira gyakorol majd nagy hatást a Precise Pass-rendszer, aminek részeként - ezt már tényleg nem hisszük el - soha nem látott precizitású passzokat tudunk kivitelezni focistáink között. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet majd, az E3 során pedig bővebb részletekre, valamint mozgóképre is számíthatunk róla.
3 hozzászólás

1000feri

8 éve, 7 hónapja

huhhhh nagy kő esett le a szivemről röhögő smiley

válasz erre

zender

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ez jó volt. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az micsoda meglepetés lenne, ha PES 2018-at jelentették volna be röhögő smiley

válasz erre
PES 2017
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja