Szeretnél egy ingyenes operátort Rainbow Six Siege-ben? Mondjuk, mi a teendőd!

2018. december 26.
2.5461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akinél huzamosabb ideig pörgött a Rainbow Six Siege, az pontosan tudja, hogy mennyi ideig is tart kifarmolni egy-egy operátort, viszont a Ubisoftnál is beköszöntött a karácsony, így ők is osztogatnak egy kis ajándékot.

Esetünkben az említett játékhoz kapcsolódik az akció, hiszen teljesen bérmentve oldhat fel minden játékos egy DLC-s operátort a Rainbow Six Siege-ben, mindössze annyi a teendő, hogy bejelentkezel a játékba, viszont fontos információ, hogy véletlenszerűen kapod az új karakteredet, nem választhatod ki te magad, hogy melyiket akarod.

Akkor sincs probléma, ha már rendelkezel minden karakterrel, lévén a Ubisoft erre is felkészült - ebben az esetben 25 ezer renownt (játékbeli pénzt) kapsz. Az ajánlat egyaránt él PC-n, Xbox One-on és PS4-en, egészen január 1-ig. Nekem sikerült egy Kaidot nyitnom, viszont nagyon kíváncsian várjuk a beszámolókat a kommentszekcióban, hogy ti kit kaptatok eme karácsonyi ajánlat keretei között!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete

Bezsákolva!

válasz erre

drift3r91

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

rohadt alibi

válasz erre

5t3v3nk3

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

NOMAD! OMG..

válasz erre

5t3v3nk3

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mordorer írta:
Nem.
Dehogynem. Valld be magadnak..

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaPajti24 profiljarDAVE profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljamarco profilja