Szeretnéd megjelenés előtt kipróbálni a Nintendo Switch-et?

2017. február 16.
3.4211
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár Magyarországon sajnos úgy tűnik, hogy csak a premier napján láthatja a többség élőben a Nintendo Switch konzolt, de aki olyan nagy rajongó, hogy képes elutazni Csehországba, az akár egy héttel előbb is a kezébe veheti az ígéretes masinát.

Február 25-én ugyanis a prágai Kongresszusi Központban a Nintendo európai részlege idő előtt kipróbálhatóvá teszi az új japán konzolt, így a megjelenés előtti bemutató során - reggel 9-től délután 19 óráig - 30 darab Nintendo Switch konzol várja majd azokat a rajongókat, akik élőben is kipróbálnák a masinát.

A helyszínen egyébiránt több játék is betölthető lesz, így a helyszínen nem csak a konzolt vehetjük kézbe, hanem olyan alkotásokkal is játszhatunk, mint a Just Dance 2017, a Mario Kart 8 Deluxe, az ARMS, a 1-2-Switch, a Snipperclips, a Splatoon 2, a Super Bomberman S és természetesen a The Legend of Zelda Breath of the Wild.

Az eseményen egyébként a Game Channel csapata is kint lesz, élő bejelentkezéssel, ezért ha ki kell hagynod személyesen, mégsem kell lemondanod az újonságról.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete

Annyira nem érdekel hogy ezért elmenjek Prágába.

válasz erre

muki

10 hónapja, 3 hete

Nem lehet veletek kimenni?

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete

Annyira nekem nem érdekes ez a konzol, hogy kimenjek megnézni a csehekhez. Majd kirakják itthon is a boltok megjelenés után, aztán akkor ránézek.

válasz erre

nefaria

10 hónapja, 3 hete

Sajnos ide nem fogok kijutni. Pedig nagyon jó lenne!

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 3 hete

Nekem egy kicsit messze van...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WillThaWheel profiljaNeurotic profilja5t3v3nk3 profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljamarco profilja