Szerepjátékot fejlesztenek a Jagged Alliance: Back in Action készítői

2012. augusztus 14.
1.5541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Shack News magazin által készített riportnak köszönhetően kiderült, hogy a Jagged Alliance: Back in Action fejlesztésével megvádolható fejlesztőcsapat, avagy a CorePlay brigádja a jövőben nem a feltámasztott legenda egyik új epizódját kívánja leszállítani nekünk, hanem teljesen más irányba fordulnak a járt úthoz képest.

A riportból ugyanis megtudtuk hogy a stúdió Chaos Chronicles címmel egy körökre osztott, de egyben mégis klasszikus szerepjáték munkálataiba kezdett az elmúlt hónapokban.

A kizárólag PC-re megjelenő projektet a BitComposer fogja kiadni, ám erre még várhatunk egy keveset, 2013-nál előbb ugyanis biztosan esély sem lesz arra, hogy megjelenjen, de akkor egy vaskos egyjátékos mód mellett egy öt játékost támogató kooperatív móddal felvértezetten fog a boltokba kerülni.

Bővebb, de sokkal inkább konkrétabb információink egyelőre még nincsenek a témában, így arra sem tudunk válaszokkal szolgálni, hogy milyen fantáziavilágban és milyen klisékből fog felépülni a Chaos Chronicles, de reméljük hamarosan mindenre fény derül.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 9 napja

Körökre osztott jóféle stratégiából kevés van úgyhogy sok sikert a projektnek!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ez nagyon érdekel

válasz erre
Chaos Chronicles
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja