Szerdán jön a harmadik Red Dead Redemption 2 trailer

2018. május 01.
4.2851
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar csapata képes kisebb karácsonyi hangulatot előidézni még májusban is pusztán azzal, hogy bejelentik: pontosan mikor is számíthatunk a Red Dead Redemption 2 következő mozgóképének érkezésére.

Merthogy a csapat tegnap a Twitteren közölte a rajongókkal, hogy aki szeretné ismét mozgásban látni a játékot, az jobb ha szerdán nyitva tartja a szemét, lévén a mi időzónánk szerint délután 5 óra magasságában bemutatásra kerül a harmadik Red Dead Redemption 2 trailer.

Sajnos a Rockstar ezen felül szárazon hagyott minket, csak egy rövidke animációval próbálták még tovább csigázni a hangulatunkat, amiből szintén nem derült ki semmi sem, de majd szerdán okosabbak leszünk. Mindemellett nem feledni: a Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra is.


2 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Fél év van megjelenésig, lassan meg kellene nyitni az infó csapokat. Nekem az első rész semmi különlegeset nem adott, sőt, nyugodtan mondhatom, hogy untam is a vége felé. De azért a kíváncsiság hajt engem is, Rockstar nem szokott gyenge játékot készíteni.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nálam az egyik legvárósabb játék idén, minden infójukon csüngök, úgyhogy rohadtul várom ezt is!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
20.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja