Szerdán jön a harmadik Red Dead Redemption 2 trailer

2018. május 01.
4.6591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar csapata képes kisebb karácsonyi hangulatot előidézni még májusban is pusztán azzal, hogy bejelentik: pontosan mikor is számíthatunk a Red Dead Redemption 2 következő mozgóképének érkezésére.

Merthogy a csapat tegnap a Twitteren közölte a rajongókkal, hogy aki szeretné ismét mozgásban látni a játékot, az jobb ha szerdán nyitva tartja a szemét, lévén a mi időzónánk szerint délután 5 óra magasságában bemutatásra kerül a harmadik Red Dead Redemption 2 trailer.

Sajnos a Rockstar ezen felül szárazon hagyott minket, csak egy rövidke animációval próbálták még tovább csigázni a hangulatunkat, amiből szintén nem derült ki semmi sem, de majd szerdán okosabbak leszünk. Mindemellett nem feledni: a Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra is.


Red Dead Redemption 2 következő mozgóképének érkezésére.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 23 napja

Fél év van megjelenésig, lassan meg kellene nyitni az infó csapokat. Nekem az első rész semmi különlegeset nem adott, sőt, nyugodtan mondhatom, hogy untam is a vége felé. De azért a kíváncsiság hajt engem is, Rockstar nem szokott gyenge játékot készíteni.

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 23 napja

Nálam az egyik legvárósabb játék idén, minden infójukon csüngök, úgyhogy rohadtul várom ezt is!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja